We gaan weer klaverjassen! Voorgaande klaverjastoernooien waren een groot succes dus ook dit jaar gaan we weer spelen! Het toernooi vindt plaats op vrijdag 10 maart om 19.30. Om 19.00 gaan de deuren open en kan iedereen zich mentaal voorbereiden op de loting van het speelschema.

Het inschrijfgeld is €5,- per persoon, pinnen bij binnenkomst. Van dat geld zorgen wij dat er wat snacks zijn, barbediening, prijsjes en al het andere wat er nodig is voor een succesvol klaverjastoernooi in huis worden gehaald. Meld je nu aan als koppel of individu via jassen@dvva.nl. Voor de individuele inschrijvers zullen wij een maat zoeken. Net als voorgaande edities zijn spelers die niet lid zijn van DVVA ook van harte welkom. Nodig mensen dus van harte uit en laat ze zich bij ons aanmelden.

We spelen de Amsterdamse variant met verplicht spelen. De spelregels zijn hier te vinden: https://nl.wikipedia.org/wiki/Klaverjassen http://www.klaverjasunie.nl/ Behalve eeuwige roem zijn er prijzen te winnen!

Agenda

  • 10 maart Klaverjastoernooi
  • 25 maart Verjaardag DVVA
  • 15 april Voetbalquiz

Tweets

8 overwinningen uit 8 thuiswedstrijden —-> CLUBFUST + FEEST 🏆🥳 🍻 https://t.co/U7Ok4DfWpX
DVVA 9 wint met 3-2 van @svDeMeer 9. Goals Bart, @timcardol 2x en een prachtige eigen goal van @JoeriJorg
DVVA 9 gaat pijnlijk onderuit met 3-4 tegen concurrent @AFC_Amsterdam 9. Goals Bart, @timjansen85 en Ruud #vooralnaarbenedenkijken
DVVA 9 wint voor het eerst in 2023. SV RAP 11 gaat met 3-1 aan de zegekar. Goals @timcardol 2x en Jelle Bosch 1x
Herzlich wilkommen an die @fcunion am sportplatz Drieburg! Viel spass heute Abend gegen @AFCAjax. https://t.co/bR1NPAY2Mo
Plek voor nieuwe vrienden bij DVVA! https://t.co/2LnsKEMk1e