Het bestuur en de technische commissie van DVVA zijn blij het nieuws te kunnen brengen dat Hans Schakel de trainer/coach van Heren 1 zal worden voor seizoen 2024/2025!

Nadat Wilfred den Breejen in december aangaf zijn contract niet te willen verlengen, heeft de TC samen met een afvaardiging van de spelersgroep een trainersprofiel opgesteld. Aan de hand van dit profiel zijn we gaan zoeken naar een trainer die goed bij de groep past en die hebben we gevonden. Hans is bekend met de cultuur en identiteit van de club, en de behoeften en wensen van de groep sluiten ons inziens goed aan bij de werkwijze van Hans.

Hans is woonachtig in Amsterdam-Oost, is vader van drie kinderen, getrouwd met Sietske en werkt bij de ING als Sponsormanager. Als trainer heeft hij zijn sporen verdiend bij Sporting Martinus, WV-HEDW, FC Lisse, AMVJ, sv De Meer, Wartburgia en ZOB. Hans heeft in seizoen 2010/2011 stage gelopen bij DVVA. Welkom terug bij de leukste club van Amsterdam, Hans!

We zijn als club erg blij met de prestaties van H1 en de betrokkenheid bij onze club. Tijdens het trainingskamp heeft een groot deel van de selectie al aangegeven voor DVVA te blijven spelen en daar zijn we heel erg blij mee!

Hup geelzwarte leeuwen, laat ons juichen!

Technische Commissie

Agenda

  • 8 juni Finale nacompetitie H1
  • 15 juni Box to Box

Tweets