Studentenkorting1Bij DVVA krijgen studenten korting op hun contributie (zie contributiepagina). Ben je student? Geef dit dan voor 30 september 2018 door aan de ledenadministratie (via ledenadministratie@dvva.nl) en stuur een kopie van je collegekaart of ander bewijs van inschrijving bij univesiteit of hogeschool mee. 

Handig om te weten:

  1. Studentenkorting moet ieder seizoen opnieuw worden aangevraagd. Als je vorig seizoen studentenkorting hebt aangevraagd, wordt dat dus niet automatisch voor dit seizoen opnieuw toegepast.
  2. Op 30 september nog geen bewijs van inschrijving? Stuur dan wel alvast de e-mail en stuur je bewijs later alsnog.
  3. Vergeet je voor 30 september door te geven dat je nog studeert? Dan wordt mogelijk eerst de volledige contributie in rekening gebracht en krijg je pas later het verschil terug.
  4. Heb je op 1 november nog steeds niet doorgegeven dat je studeert? Dan verlies je helaas het recht op studentenkorting.
  5. Als je student bent moet je dit bij aanvang van ieder seizoen opnieuw doorgeven (totdat je geen student meer bent).
  6. Iedereen die op 1 september 2018 jonger is dan 23 jaar krijgt automatisch studentenkorting. Deze leden hoeven dit niet door te geven.

 

Agenda

 14/11 Algemene Ledenvergadering
 24/11 Voetbalquiz (door het veertiende)

Tweets

Het 4e speelt thuis tegen Legmeervogels2 en verliest, ondanks een goal van @RikOssenkoppele met 1-3. https://t.co/69VErS65Ae
@PPTimp Foutje, bedankt!
Dames 1 topper @MerelPhilippart staat in de finale van de @asnbank Wereldprijs met Makus Glasfornuizen. Nederland… https://t.co/UPrhPw2iDe
RT @HAVoetbal: 2A: @csvDVVA bezorgt @scbuitenveldert flinke nederlaag - https://t.co/eF1Es70Fh0
RT @HAVoetbal: Rust. @csvDVVA kan met een goed gevoel aan de thee. De bezoekers leiden halverwege met 2-3. #buidvv
Uit bij #DeMeern3 wint het 4e met 5-3. Goals van Pep, @mvdhoek85 en een hattrick van onze youngstar en hipster: Muu… https://t.co/0k3NpXvMvR